13 geheimen van de meester van kussen

Dan in welke hoek zijn je lichamen zich in relatie tot elkaar bevinden, de verscheidenheid aan sensaties. Als jullie de gastvrouw zijn van de situatie, dan op zijn knieën zitten, “bedenken” zijn benen en dekkingskussen. Wil het proces sturen hij? Sta op om boven je te stijgen (natuurlijk, als het hoger is, bedankt).

Hete kusjes in een horizontale positie wanneer je “Lepels” leert en je omdraait naar hem, die de billen in zijn bekkenbotten rusten.

2. Luisteren naar onze adem.

Er is iets ongelooflijk sensueels in het voelen van de adem van je geliefd op de lippen. Raak zijn eigen lippen enigszins aan, zodat u uw huid kunt tikken.

3. Mixusbeweging

Schakelen tussen verschillende kustechnici kunnen heel spannend zijn, probeer: breng dan de tong uit tussen zijn lippen, raak vervolgens het tandvlees van de tong aan. Dwaal je tong om hem heen en verlaat vervolgens zijn tong zelf in je mond en zuig, alsof het een penis zou zijn. Bijt zijn onderlip voorzichtig.

4. Voelt het ritme

Aan de kus was ongelooflijk soulvol, leg je hand op het hart van een man en kus in het ritme van zijn hartslag.

5. Onze handen zijn niet voor verveling

Tijdens het zoenen van handen, zou een creatieve toepassing moeten vinden. Het is sensueel om zijn vingers te verplaatsen, alsof je niet een vinger streelt, maar een heel ander orgel, passeert hartstochtelijk zijn billen en het binnenoppervlak van de heupen, lanceer de vingers in zijn to.

6. Contact? Er is contact!

Ondertussen klimt het met de aanraking van zijn lichaam. Vecht tegen hem schaampijn op het viagra voor vrouwen vloeibaar gebied van Paha. Probeer het te regelen, een paar knoppen op zijn shirt los te maken en op zijn borst te drukken. Of beroerte jezelf in kussen van tact, zodat hij zag dat je opgewonden bent.

7. Mitya ging op een rally, Petya ging te aaien.

Denk eraan hoe het in de adolescentie was – en aarzel niet om te herhalen. “Imitatie van geslachtsgemeenschap” klinkt niet erg spannend, maar hoe vilt! Laat hem je heupen verspreiden zonder jeans uit te doen. Tri over hem alsof je al bent verdeeld.

acht. Fluisteren iets spannends.

Vertel me hoeveel je hem wilt en vertel me dat je met hem gaat doen. Iets op het onderwerp “Ik wil voelen hoe je me doorboort”, praktisch garandeert dat hij in gevecht bereid zal tiranataxicompany.al/pages/about/ komen, maar zelfs een rustige pas is genoeg.

9. En kijk naar hem in de ogen.

We zullen Amerika niet openen door dit advies, maar veel koppels vermijden elkaar echt in elkaar terwijl kussen en voorlopige strelen. Ondertussen is het visuele contact erg belangrijk en in staat om meteen de gevoelens te wekken.

10. Kus niet alleen lippen.

Vergeet niet dat er tal van gevoelige punten op zijn lichaam zijn. Kus van zijn sleutelbeen, borst, uche.

elf. Kussen op de rand

Irriterend IT, onder vallen en bedekken van het kussen-gebied onder de riem: buik, heupen, zelfs de testikels en het kruis – alles behalve het lid. Laat het voelen dat je adem dichter bij het geliefde punt komt, en de spanning groeit.

12. Misleid je lichaam: kus een partner tijdens het orgasme en zie wat er zal gebeuren.

Elke keer dat je orgasme ervaart, probeer dan je man diep te kussen. Deze truc werkt als volgt: het lichaam wordt gebruikt om er een met een ander te verbinden, en na verloop van tijd noemt een gewone kus je een herinnering aan het plezier dat je hebt ervaren, met het bereiken van de climax.

dertien. Draai kussen naar een onafhankelijk gerecht.

Veel paren waarnemen kussen alleen als een prelude voor seks. Ondertussen is dit een krachtige, uitstekende manier om te communiceren, verbinding tussen een paar. Het gebeurt als volgt: je hebt geen kracht voor seks, en je vermijdt kussen, want in je presentatie leiden ze tot iets meer. En op dat moment stoort niemand je om een ​​Franse kus uit te wisselen als je het verwelkomt die terugkeerde van het werk, of zoenen, zittend voor een tv, of je de jeugd in het park kunt herinneren.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *